luni, 7 mai 2012

Si cam atat si cu primavara...

Parca ieri era februarie, cu zapezile acelea imense care ne-au tinut companie destul de mult timp, si visam cu ochii deschisi la primavara ori de cate ori aveam ocazia. Pentru ca da, primavara este anotimpul meu preferat si nimic nu poate schimba asta. Este imposibil sa nu iubesti cum totul revine la viata, cum caldura isi face aparitia si ea usor-usor, cum incepem sa renuntam la hainele groase si greoaie pe care le-am purtat iarna si sa le inlocuim cu tricouri, rochite...
Din pacate insa, primavara care imi place mie, cea cu temperaturi ok(nu de 30 de grade ca acum), cu raze de soare care, timid, isi fac loc printre draperii si iti mangaie fata, anuntandu-te ca e timpul sa te trezesti, cu muulte flori, cu vacanta, si-a cam luat talpasita de la noi. Vara a cam speriat-o si acum incepe sa se instaleze.
Cu toate acestea ma voi consola cu verdele pe care copacii si-l vor pastra  si pe timpul verii si cu aerul acela proaspat si racoros al orei 7 dimineata, singura perioada din zi in care nu vom fi chinuiti de temperaturile desertice, nelipsite in ultimii ani.
Dar asta este cursul normal al lucrurilor, un anotimp este inlocuit de un altul, mai devreme sau mai tarziu si nu ne putem impotrivi. Putem insa astepta urmatoarea primavara, lucru pe care o sa il fac si eu!

2 comentarii: