marți, 26 iunie 2012

Love is in the air and it's everywhere!

Domnişoarelor, înţelegem că poate este primul iubit şi sunteţi super-mega-ultra-îndrăgostite, dar nu este cazul să ne demonstraţi şi nouă, oamenilor de rând, cum voi, la 14-15 ani, aţi întâlnit marea dragoste. Se vede! Da, da!
În autobuze, în metrou, pe stradă, în diverse instituţii, lipite de ei, săracii, pe căldura asta, e caniculă totuşi! Ca să nu mai vorbim de toate gesturile pe care le văd din partea voastră(chiar dezgustătoare venind din partea unora). Eu înţeleg că dragostea e mare, iese prin toţi porii şi trebuie exteriorizate cumva aceste trăiri, dar cred că nu trebuie să uităm şi de bunul-simţ. Sfântul bun-simţ! E o lipsă de respect faţă de bătrânii din jurul vostru, faţă de copii şi, în fine, faţă de toată lumea, indiferent de vârstă. Propun să vă luaţi o cameră şi totul e rezolvat!
Dacă toate astea au loc aşa, în public, unde se duce misterul, nerăbdarea de a fi doar tu şi el, singuri?
Şi, să nu uit de noua modă! Poze pe reţelele de socializare cu eternul botic însoţite de mesajul ,,Un pupyy pentru iubyy mew"(măcar epilaţi-vă mustaţa:) ) sau poze cu gâtul plin de acele vânătăi enervante şi inestetice, lăsate de ,,iubyy" să se vadă ca sunteţi luate!
Lăsaţi-vă vârsta în pace şi trăiţi-vă relaţiile cât mai frumos, simţiţi-le din plin, dar doar voi cu voi şi atât. E mai frumos, mai intens! Trust me.

6 comentarii:

  1. Mie-mi place iub.iiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articol si amuzant pe alocuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu articolul dar totusi, daca ei nu ar fi tu despre ce ai mai scrie??? iar noi, noi saracii de noi cum ne-am mai amuza???

    RăspundețiȘtergere